Бранко Жујковић

Стручни сарадник

Бранко Жујковић је музиколог, менаџер у култури и клавирштимер.

Своје ниже и средње музичко образовање стекао је на клавирском одсеку у МШ Стеван Христић у Крушевцу. Дипломирао је 2011. године на музиколошкој катедри Факултета музичке уметности у Београду. Менаџерска знања из области културе и уметности стиче на мастер студијама међународне УНЕСКО катедре Универзитета уметности у Београду. Током мастер студија практична знања у области организације културних догађаја стиче у музичком центру Коларчеве задужбине.

Поседује вишегодишње искуство у области едукације као професор клавира и корепетитор у МШ Стеван Христић из Крушевца, али и као наставник музичког у  ОШ Раде Кончар и ОШ Деспот Стефан Лазаревић из Београда.

На пољу менаџмента истакао се као менаџер пројекта Вики воли споменике 2013 у организацији Викимедије Србије.  2017. године Бранко Жујковић постаје део је организационог тима Културног елемента и до сада је учествовао у бројним пројектима организације међу којима треба издвојити: Међународно такмичење соло певача Лазар Јовановић, концертна сезона Музички сводови Београда, Поклањамо уметност, Опера за почетнике и др.

branko.zujkovic@kulturnielement.org

Socials

Leave a Reply

Your email address will not be published.