Услови коришћења

Услови коришћења веб странице организације Културни елемент. Имајте на уму да приступањем и интеракцијом са веб страницама организације Културни елемент прихватате одредбе и услове коришћења који су наведени у наставку.

Увод

Ову веб страницу има и њоме управља организација Културни елемент.

Изјава о одрицању одговорности

 Организација Културни елемент се труди да обезбеди да информације на овој веб страници буду тачне и ажурне. Међутим, не можемо прихватити одговорност за губитак или непријатности проузроковане ослањањем на нетачне информације које се налазе на овој веб страници. Организација Културни елемент може повремено да промени веб локацију. Све промене одмах ступају на снагу. Молимо Вас да редовно проверавате ове услове коришћења како бисте били у току са било каквим промененама. Ваша употреба ове веб странице након што су промене извршене представљаће прихватање ревидираних услова.

Ауторско право

Сва права која укључују, али нису ограничена на, дизајн, текст, графику и други материјал на нашој веб локацији и њихов избор или уређење су ауторска права организације Културни елемент или других трећих лица.

Садржај се може копирати у личне сврхе или у некомерцијалне сврхе унутар организације под условом да се наведе извор материјала и да се садржај на било који начин не измени. У свим осталим случајевима, садржај се може копирати, чувати, објављивати или на други начин дистрибуирати (укључујући и електронским путем), уз претходно писмено одобрење организације Културни елемент. Ако Вам је потребна дозвола за горе наведено, контактирајте нас на инфо@културниелемент.орг.

Спољашње везе

Одређени линкови, укључујући хипертекст линкове на веб страници Културног елемента ће вас одвести изван наше странице. Ове везе су дате ради Ваше удобности претраживања и укључивање било које везе не подразумева одобрење од стране организације Културни елемент на повезаној веб локацији, њеног оператера или њеног садржаја. Организација Културни елемент не преузима никакву одговорност за било коју спољну веб локацију на коју се може повезати.

Приватност и употреба колачића

Ова веб локација користи колачиће. За информације о нашој политици колачића, кликните овде. За информације о нашој политици приватности, молимо кликните овде.