Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja veb stranice organizacije Kulturni element. Imajte na umu da pristupanjem i interakcijom sa veb stranicama organizacije Kulturni element prihvatate odredbe i uslove korišćenja koji su navedeni u nastavku.

Uvod

Ovu veb stranicu ima i njome upravlja organizacija Kulturni element.

Izjava o odricanju odgovornosti

Organizacija Kulturni element se trudi da obezbedi da informacije na ovoj veb stranici budu tačne i ažurne. Međutim, ne možemo prihvatiti odgovornost za gubitak ili neprijatnosti prouzrokovane oslanjanjem na netačne informacije koje se nalaze na ovoj veb stranici. Organizacija Kulturni element može povremeno da promeni veb lokaciju. Sve promene odmah stupaju na snagu. Molimo Vas da redovno proveravate ove uslove korišćenja kako biste bili u toku sa bilo kakvim promenenama. Vaša upotreba ove veb stranice nakon što su promene izvršene predstavljaće prihvatanje revidiranih uslova.

Autorsko pravo

Sva prava koja uključuju, ali nisu ograničena na, dizajn, tekst, grafiku i drugi materijal na našoj veb lokaciji i njihov izbor ili uređenje su autorska prava organizacije Kulturni element ili drugih trećih lica.

Sadržaj se može kopirati u lične svrhe ili u nekomercijalne svrhe unutar organizacije pod uslovom da se navede izvor materijala i da se sadržaj na bilo koji način ne izmeni. U svim ostalim slučajevima, sadržaj se može kopirati, čuvati, objavljivati ili na drugi način distribuirati (uključujući i elektronskim putem), uz prethodno pismeno odobrenje organizacije Kulturni element. Ako Vam je potrebna dozvola za gore navedeno, kontaktirajte nas na info@kulturnielement.org.

Spoljašnje veze

Određeni linkovi, uključujući hipertekst linkove na veb stranici Kulturnog еlementa će vas odvesti izvan naše stranice. Ove veze su date radi Vaše udobnosti pretraživanja i uključivanje bilo koje veze ne podrazumeva odobrenje od strane organizacije Kulturni element na povezanoj veb lokaciji, njenog operatera ili njenog sadržaja. Organizacija Kulturni element ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koju spoljnu veb lokaciju na koju se može povezati.

Privatnost i upotreba kolačića

Ova veb lokacija koristi kolačiće. Za informacije o našoj politici kolačića, kliknite ovde. Za informacije o našoj politici privatnosti, molimo kliknite ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.