Политика колачића

Политика колачића

Колачићи су текстуалне датотеке које садрже малу количину информација које се преузимају на ваш рачунар или Интернет уређај приликом посете веб адреси. Колачићи се након преузимања шаљу на оригиналну веб адресу приликом сваке следеће посете. За више информација о колачићима посетите: allaboutcookies.org

Можете да промените подешавања претраживача да бисте у било ком тренутку уклонили, блокирали или повукли свој пристанак на колачиће. Али у неким случајевима то може утицати на вашу способност коришћења наше веб странице. Претраживачи препознају различите врсте колачића и омогућавају вам да их другачије третирате.

Постоје две главне врсте колачића – колачићи прве и треће стране: Колачићи прве стране су они које поставља веб адреса коју претражујете. Колачићи треће стране постављају друге странице; на пример, ако је видео уграђен са Јутјуб веб адресе, Јутјуб може поставити свој колачић.

Колачићи такође могу имати различито трајање. Колачићи сесије трају док не напустите веб адресу, а други могу трајати данима или месецима како би веб локација препознала вас и ваше поставке приликом следећих посета.

На овој страници користимо бројне различите колачиће, а то су: Стриктно непходне колачиће који су омогућавају корисницима да се крећу по веб адреси и користе његове функције, и колачиће перформанси, који прикупљају информације о томе како корисници користе веб адресу, као што су странице које су најпосећеније. Ови колачићи прикупљају само анонимне податке и користе прикупљене податке искључво за побољшање веб локације.

На веб адреси користимо ‘Гоогле Аналитику’ који користи колачиће за прикупљање ове врсте информација. Кликните овде за више информација о Гоогле-овој политици приватности или уколико бисте да искључите ‘Гоогле Аналитика’ опцију праћења на свим веб адресама, кликните овде.

На овој страници користимо бројне услуге трећих страна, од којих неки могу поставити колачиће на ваш рачунар када га користите.

За политике приватности сваког добављача погледајте следеће линкове:

Facebook

Vimeo

WordPress

YouTube

Twitter

Instagram

Остале веб странице

Наша веб адреса може да садржи везе до других веб локација, које су ван наше контроле и нису обухваћене овим Правилима о колачићима. Ако приступите другим веб локацијама преко пружених веза, оператори ових веб локација могу да прикупе податке од вас и користе их у складу са својом политиком колачића, која се може разликовати од наше.

Не прихватамо никакву одговорност или одговорност за поступке са колачићима таквих веб локација трећих страна и ваше коришћење таквих веб локација је на ваш ризик.