Branko Žujković

Stručni saradnik

Branko Žujković je muzikolog, menadžer u kulturi i klavirštimer.

Svoje niže i srednje muzičko obrazovanje stekao je na klavirskom odseku u MŠ Stevan Hristić u Kruševcu. Diplomirao je 2011. godine na muzikološkoj katedri Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu. Menadžerska znanja iz oblasti kulture i umetnosti stiče na master studijama međunarodne UNESKO katedre Univerziteta umetnosti u Beogradu. Tokom master studija praktična znanja u oblasti organizacije kulturnih događaja stiče u muzičkom centru Kolarčeve zadužbine.

Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti edukacije kao profesor klavira i korepetitor u MŠ Stevan Hristić iz Kruševca, ali i kao nastavnik muzičkog u  OŠ Rade Končar i OŠ Despot Stefan Lazarević iz Beograda.

Na polju menadžmenta istakao se kao menadžer projekta Viki voli spomenike 2013 u organizaciji Vikimedije Srbije.  2017. godine Branko Žujković postaje deo je organizacionog tima Kulturnog elementa i do sada je učestvovao u brojnim projektima organizacije među kojima treba izdvojiti: Međunarodno takmičenje solo pevača Lazar Jovanović, koncertna sezona Muzički svodovi Beograda, Poklanjamo umetnost, Opera za početnike i dr.

branko.zujkovic@kulturnielement.org

Socials

Leave a Reply

Your email address will not be published.